BASKETAŠI OKUPIRALI ZELENO POLJE: Košarkaški teren u srcu zrenjaninskog naselja poprište ljutih basketaških obračuna (FOTO)

B.Grujić

24. 06. 2022. u 12:13

KOŠARKAŠKI teren u srcu zrenjaninskog naselja Zeleno polje, koji je nedavno dobio savremenu profi plastificiranu podlogu, poprište je ljutih basketaških obračuna na tradicionalnom humanitarnom turniru 3x3 Zeleno polje Zrenjanin 2022.

Foto: B.Grujić

 - Učestvuje rekordnih 26 ekipa, neke smo morali i da odbijemo, a nakon dva dana takmičenja po grupama, za subotu 25. jun planirano je finale - kaže Luka Pribišić iz organizacije turnira, koji i sam kao strastveni basketaš učestvuje na turniru.

Najboljoj ekipi, uz veliki pobednički pehar, pripašće i novčana nagrada, u iznosu 40, drugoplasiranoj 15 i trećeplasiranoj 5 hiljada dinara, a vredno je istaći i humanitarni aspekt turnira, jer će svi učesnici dati prilog za lečenje Zrenjaninke Tare.

Na montažnim tribinama oko terena prvog dana okupio se veliki broj ljubitelja kvalitetnog basketa, a primećeni su i mnogi poznati košarkaši iz Zrenjanina, koji kao internacionalci nastupaju u poznatim klubovima, širom Evrope i sveta.
 

Pogledajte više