POČELO TREĆE IZVLAČENJE U IGRI UZMI RAČUN I POBEDI: Pristiglo je rekordnih 4.666,326 koverata!

Novosti online 12. 12. 2020. u 18:25

U TREĆEM kolu Izvlačenja u okviru nagradne igre Uzmi račun i pobedi 2020. biće izvučeni dobitnici vrednih nagrada među kojima je pet automobila "fijat" 500L i jedan stan u Beogradu, u naselju Zemunske kapije.

Foto: Printskrin

Ovog puta građani su poslali neverovatnih 4.666,326 koverata!

U izvlačenju pojedinačnog kola nagradne igre učestvuju sve koverte koje su blagovremeno pristigle na adresu Uzmi račun i pobedi 2020. Koverte koje su blagovremeno stigle na traženu adresu i nisu izvučene u nekom od izvlačenja, učestvuju u narednom, sve do poslednjeg - petog izvlačenja.

Izvučeni dobitnik mora u potpunosti ispuniti sve uslove za učešće navedene u pravilima nagradne igre Uzmi račun i pobedi 2020 kako bi dobio nagradu. U izvlačenju nagrada učestvuju učesnici čije su koverte predate na šalterima pošta ili ubačene u poštanske sandučiće, do poslednjeg radnog dana koji prethodi danu izvlačenja, a u skladu sa istaknutim radnim vremenima pošta, odnosno vremenom pražnjenja poštanskih sandučića.

Koverte koje su blagovremeno stigle na traženu adresu i nisu izvučene u nekom od izvlačenja učestvuju u narednom izvlačenju, sve do poslednjeg, petog izvlačenja (26. decembra). Planirano je da se početkom 2021. organizuje drugi krug nagradne igre, i šest dodatnih izvlačenja u kojima će pravo učešća imati sve koverte koje su pristigle u prvom krugu.

Pogledajte više