„HIPOL“ JEDNA OD OKOSNICA SARADNJE SRBIJE I IRANA: NJegova ekselencija Rašid Hasanpur posetio našeg jedinog proizvođača polipropilena

K. Lalić - Spirković

10. 06. 2023. u 14:57

NjEGOVA ekselencija Rašid Hasanpur, ambasador Islamske Republike Iran u Beogradu, posetio je "Hipol" iz Odžaka povodom potencijalne saradnje "Hipola" i iranskih kompanija.

Foto: Novosti

Motivisan i stručan kadar, uzdanice privrednog razvoja Srbije, jedinog proizvođača polipropilena u Republici Srbiji i zemljama bivše Jugoslavije, na čelu sa menadžment timom "Hipola", danas je dočekao Njegovu ekselenciju Rašida Hasanpura, ambasadora Islamske Republike Iran u Beogradu.

 - Zahvaljujemo našem dragom prijatelju, poštovanom ambasadoru, što je odvojio vreme i posetio nas. Počastvovani smo! Dolazite nam od srca i tako Vas prihvatamo - menadžment tim "Hipola" ovim rečima pozdravio je diplomatu.

Foto: Novosti

 - Puno vam hvala na dobrodošlici, bitno je da postoji kako volja, tako i kapaciteti, kao i da ne postoji nijedno ograničenje za saradnju "Hipola" sa Iranom. Nijednu podršku i saradnju nećemo uskratiti. Zaista bi bila šteta da ima toliko želje, mogućnosti i volje da se radi, a da mi to ne sprovedemo. Siguran sam da, čim uobličite svoju saradnju sa Iranom i iranskim kompanijama, će to biti jedna od okosnica saradnje Irana i Srbije. Za realizaciju takvog cilja mi smo uz vas. Na našem zajedničkom putu svi su semafori zeleni - rekao je  ambasador Islamske Republike Iran u Beogradu Rašid Hasanpur.

Foto: Novosti

Menadžment tim "Hipola", koji pronalazi inovativna rešenja u svakoj oblasti poslovanja, od razvoja, proizvodnje i usluga, do komunikacije sa klijentima i njihovog zadovoljstva, prestavio je Njegovoj ekselecniji, ambasadoru Islamske Republike Iran u Beogradu, Rašidu Hasanpuru fabriku, prvo putem kratke prezentacije, a zatim obilaskom.

Treba istaći da "Hipol" ima 45 godina iskustva, radi 24 sata dnevno, 365 dana u godini, kao i da je jedini proizvođač polipropilena u Republici Srbiji i zemljama bivše Jugoslavije, sa proizvodnim kapacitetom od 35.000 t polipropilena godišnje.

Svi proizvodi "Hipola" su zdravstveno ispitani i mogu biti upotrebljeni u svrhe pakovanja hrane i pića. Laboratorije su akreditovane, nezavisne i kredibilne.

Brojne industrije primenjuju polipropilen: za proizvodnju ambalaže za hranu i piće, u zdravstvu - za proizvodnju medicinske opreme, u građevinarstvu - za cevi i ostalu opremu, zatim automobilska industrija i tekstilna industrija. Postoji preko 100 artikala koji se proizvode od tog granulata.

"Hipol" važi za verodostojnu kompaniju vrednu poštovanja.

 - Vrlo mi je drago što smo ovde sa vama, što smo vaši gosti, što smo imali priliku da vas upoznamo i to sve sa ciljem i u pravcu formiranja jedne stabilne i trajnije saradnje. Veoma su bila korisna, kako objašnjenja, tako i obilazak. Lično sam uveren da vaša kompanija može biti jedna od okosnica ekonomske saradnje Irana i Srbije - zaključio je Rašid Hasanpur, ambasador Islamske Republike Iran u Beogradu.

 
 
 
 
Pogledajte više