ŠANSA ZA KOMPANIJE: Poslovni susreti na Sajmu turizma

E.B.T.

21. 02. 2023. u 13:12

PRIVREDNA komora Srbije u saradnji sa Beogradskim sajmom i Evropskom mrežom preduzetništva po treći put organizuje međunarodne poslovne susrete tokom 44. Međunarodnog sajma turizma u Beogradu.

Foto: Predrag Stanić

- Poslovni susreti će biti održani 23. februara od 11 do 17 časova i 24. februara od 10.30 do 17 časova u Hali 1 Beogradskog sajma - saopšteno je iz PKS-a. - Sve zainteresovane kompanije se mogu besplatno registrovati do 15 časova 22. februara.

Kako navode, na sajmu će tradicionalno učestvovati najznačajnije turističke agencije, savezi i organizacije, hoteli, turistički centri, vazduhoplovne kompanije, međunarodni turoperatori.

- Poslovni susreti su idealna prilika za uspostavljanje poslovnih kontakata, jer će zakazivanjem sastanaka putem platforme, kompanije moći da se sretnu sa domaćim i stranim kupcima i kompanijama na unapred zakazanim sastancima – kaže viša savetnika za Evropsku mrežu preduzetništva u PKS Katarina Momčilović Matić. - Do sada se putem platforme registrovalo više od 350 učesnika, a zakazano je više od 200 sastanaka.

Međunarodni sajam turizma, kako dodaje, predstavlja najznačajniju turističku manifestaciju u zemlji i jugoistočnoj Evropi, a poslovni aspekt sajma postaje sve važniji. Ona ukazuje da putem ove jednostavne platforme za povezivanje kompanije mogu bez čekanja, na efikasan način da se povežu kako sa izlagačima tako i sa posetiocima sajma.

Pogledajte više