DRŽAVNI SEKRETAR MINISTARSTVA PRIVREDE SUTRA U PARAĆINU: Povod je zajednički projekat važan za buduće investitore

Zorana Rašić 17. 01. 2023. u 17:53

POVODOM realizacije projekta "Unapređenje infrastrukture i dostupnosti u Poslovnoj zoni Zmič kroz rekonstrukciju ulice i postavljanje srednjenaponskog kabla", državni sekretar Ministarstva privrede Darko Mitrović posetiće sutra opštinu Paraćin.

Foto: Z. Rašić

Kako je najavljeno, najpre će u Opštinskoj upravi od 12 sati biti organizovan sastanak na kome će sa sekretarom razgovarati Milan Simić, zamenik predsednika opštine Paraćin, član Opštinskog veća Saša Ružić i Sanja Popović, načelnica Uprave za investicije i održivi razvoj. Potom je planiran obilazak lokacija koje se odnose na ovaj projekat  i to potpuno rekonstruisane Kajmakčalanske ulice i mesta gde počinje ili se završava trasa postavljenog srednjenaponskog kabla u Ulici Živke Damjanović, odnosno u Industrijskoj zoni "Zmič".

Obnovu Kajmakčalanske ulice i postavljanje kabla, kako bi se obezbedila dostupnost Industrijske zone i dovoljno struje budućim investitorima, zajednički su finansirali Ministarstvo privrede i Opština Paraćin sa po polovinom sredstava.

 Vrednost ukupne investicije je nešto više od 70 miliona dinara.

Pogledajte više