UMALO NA HLEB NAMAZALI KUPKU: Neobičnu diskusiju na društvenim mrežama izazvali proizvodi čija ambalaža asocira na hranu

E. B. T.

24. 02. 2022. u 11:18

MLEKO za telo i gel za kupanje sa mirisom karamele izazvali su pravu zabunu među potrošačima. Njihova ambalaža zbog dizajna etikete asocira na hranu, pa je većina pomislila da je u pitanju neki krem za jelo.

Foto društvene mreže

Zavladao je trend da se preparati za telo obogaćuju mirisima namirnica ili začina koji su primamljivi za konzumiranje, a najčešće su to slatkiši. Tako se često koristi aroma vanile, kokosa, čokolade. Zato nije čudno što su ovi proizvodi sa karamelom zbunili kupce i izazvali brojne komentare na društvenim mrežama.

- Moram da priznam da sam kao muškarac ovo lajkovao jer sam pomislio da je to nešto što može da se jede - iskreno je priznao jedan potrošač.

Na to mu je tviterašica odgovorila da pol nije uzrok njegovog pogrešnog zaključivanja, jer je i ona isto pomislila. Slično su i drugi komentarisali, verujući da je u pitanju neko čokoladno mleko sa karamelom, a jedan tviteraš je preporučivao kao odličan krem za palačinke.

Pojedinima se uopšte ne sviđa da mirišu na hranu, dok drugi kažu da uživaju u tome.

- Vidim da su svi poludeli za nekim gelovima i mlekom sa mirisom kolačića, pa sad i ovo sa karamelom - konstatuje jedan potrošač. - Meni je skroz neprivlačno da mirišem na hranu.

Drugi je poručio da je kupio ove proizvode i da mu je žao što ih nema u litarskom pakovanju. Suki, koji ima identitet mačka na Tviteru, prokomentarisao je čitavu diskusiju iz svog ugla:

- Ja kad se okupam ovako nečim, mačke ne prestaju da me ližu.

Neki su, jednostavno, pitali - Ma, da li se ovo jede ili maže?

Pogledajte više