KO TREBA DA SE PRIJAVI ZA POMOĆ OD 20 EVRA? Svi detalji nove isplate države

Tanjug 14. 11. 2021. u 09:41

MINISTAR finansija Siniša Mali najavio je da sutra, 15. novembra, počinje prijava građana za 20 evra dodatne novčane podrške države, na portalu Uprave za trezor, na adresi idp.trezor.gov.rs i naglasio da za tu pomoć ne treba da se prijavljuju svi građani.

FOTO: Depositphotos/ilustracija

Građani koji su se u maju prijavili za novčanu pomoć u iznosu od dva puta po 30 evra, kao i korisnici penzija, primaoci novčane socijalne pomoći i lica u Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija, ne treba da se prijavljuju za 20 evra dodatne pomoći države, koji će im biti automatski isplaćena u decembru - rekao je Mali.

Foto: Tanjug

 

Ostali punoletni državljani Srbije sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije i važećom ličnom kartom, koji se prethodno nisu prijavili, a žele da dobiju dopunsku novčanu pomoć u iznosu od 20 evra u dinarskoj protivvrednosti, kao i oni koji su u međuvremenu stekli pravo na pomoć, bilo da su postali punoletni ili dobili državljanstvo, prebivalište i ličnu kartu, mogu da se prijave na portalu Uprave za trezor od 15. do 30. novembra.

BONUS VIDEO - VIJORI SE SRPSKA ZASTAVA: Spot o vezama Srbije i SAD svaka 3 minuta na Tajms skveru

 
Pogledajte više