Stambeni krediti za Belgrade Waterfront: Rata za dom iz snova već od 499 evra mesečno

Promo

02. 07. 2021. u 18:00

KREDITI u ranoj fazi izgradnje napravljeni su ekskluzivno za Belgrade Waterfront, gde kvadrat može da se kupi za 2.950 evra, sa uračunatim PDV-om.

Foto: Predrag Vučković

Stan u Belgrade Waterfront-u moguće je kupiti na kredit u ranoj fazi izgradnje i to uz mesečnu ratu već od 499 evra.
Ovo je značajna olakšica svima koji su trenutno u potrazi za novim mestom za život, s obzirom da je standardna praksa banaka da se krediti za novogradnju odobravaju tek kada je objekat izgrađen 60 do 80 odsto. Belgrade Waterfront je u saradnji sa bankama svojim kupcima obezbedio mogućnost dobijanja kredita već na 20 odsto izgrađenosti zgrade. Ponuda će biti interesantna i kupcima koji nemaju srpsko državljanstvo ili stalno prebivalište u Srbiji, jer od sada kredit za stan u Belgrade Waterfront-u mogu da dobiju i nerezidenti.

Cene stambenog prostora u Belgrade Waterfront-u veoma su konkurentne na tržištu nekretnina, te se kvadrat u najsavremenijem delu prestonice može kupiti već od 2.950 evra sa uračunatim PDV-om.  Uz stanove najvišeg kvaliteta gradnje, Belgrade Waterfront je u našu prestonicu doneo potpuno novi stil življenja, nudeći raznovrsne sadržaje koji stanarima svakodnevni život čine lakšim i lepšim. Stanari i posetioci mogu da uživaju u bujnom zelenilu Savskog parka, prostranim pešačkim i biciklističkim stazama pokraj reke, brojnim kafićima i restoranima, kao i u Galeriji, najvećoj šoping i zabavnoj destinaciji u regionu. Uz to, cela četvrt je izuzetno dobro povezana sa svim ključnim tačkama u gradu, te do rekonstruisanog Savskog trga imate nekoliko minuta šetnje, do Ade Ciganlije ili „25. maja“ možete stići biciklom, dok se aerodrom Nikola Tesla nalazi na svega 15 minuta vožnje.

Belgrade Waterfront je u potpunosti prilagođen savremenom načinu života, pa tako svaka zgrada ima recepciju, obezbeđenje, podzemnu garažu, uređeno unutrašnje dvorište za stanare, kao i profesionalnu službu za održavanje. Blizina vrtića i dečijih igrališta značajna je olakšica za roditelje.

U Belgrade Waterfront-u trenutno je u izgradnji 14 zgrada, dok je od početka projekta u prodaju puštena čak 21 zgrada. Do sada su useljene četiri stambene zgrade, a još tri će biti predate stanarima do kraja godine.

Informacije o stambenoj ponudi Belgrade Waterfront-a, ali i o uslovima za dobijanje stambenog kredita u ranoj fazi izgradnje, možete dobiti registracijom na belgrade waterfront.com ili posetom BW Prodajnom centru na Sava Promenadi.

Pogledajte više