VULIN: Podrška SUBOS-u u svim projektima negovanja tradicije i čuvanja sećanja na žrtve

Novosti online 24. 03. 2021. u 13:46

MINISTAR unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin razgovarao je danas sa predstavnicima Saveza udruženja boraca Srbije o poboljšanju socijalno-ekonomskog položaja, lečenja i rešavanja svih drugih problema sa kojima se suočavaju ratni veterani.

Foto: MUP

Ministar Vulin istakao je da će ovo udruženje imati punu podršku kako njegovu ličnu, tako i Ministarstva unutrašnjih poslova u svim projektima koji za cilj imaju negovanje tradicije i očuvanje sećanja na žrtve ratova devedesetih i stradale tokom NATO agresije na Srbiju. 

Prema njegovim rečima, posebnu pažnju treba posvetiti humanitarnoj brizi i pružanju pomoći porodicama boraca i ratnih invalida, što Ministarstvo unutrašnjih poslova svakako čini kroz razne vidove podrške porodicama stradalih pripadnika.

Sastanku su prisustvovali predsednik SUBOS-a general-major u penziji Ilija Todorov, predsednik Skupštine SUBOS-a general policije u penziji Goran Radosavljević, zamenik predsednika Upravnog odbora SUBOS-a Aco Drača i predsednik Udruženja veterana Žandarmerije pukovnik u penziji Sreten Popović.

Predstavnici SUBOS-a uručili su ministru Vulinu plaketu u znak zahvalnosti za doprinos i afirmaciju Saveza.

Pogledajte više