NESTAO ALEKSANDAR (33) IZ NOVOG SADA: Sestra moli za pomoć, ako ga vidite javite se (FOTO)

Novosti online 01. 02. 2021. u 17:13

NOVOSAĐANIN Aleksandar Zdjelarević (33), nestao je u nedelju uveče, a poslednji put je viđen oko 20 sati ve večeri. Porodica od tada o njemu ništa ne zna,a njegov nestanak je danas prijavljen novosadskoj policiji.

Foto: Fejsbuk/Jovana Zđelarević

Aleksandar je visok oko 190 centimetara a na sebi je kada je nestao imao crne pantalone sa džepovima sa strane i zelenu jaknu.

Njegova sestra kaže da se u nedelju popodne video sa porodicom, posle čega je otišao u svoj stan, ali da po svemu sudeći u njemu nije ni bio. Nema ni njegovog automobila, “reno megan”, tamno plave boje registarskih oznaka NS 496 KF.

- U ponedeljak nije otišao na posao – kaže zabrinuta Aleksandrova sestra, dodajući da njegov telefon kada pozovu, ne daje nikakav signal, samo tišina. – Kada smo se videli u nedelju, ponašao se uobičajeno, nismo primetili ništa čudno na njemu. Jako smo svi u porodici zabrinuti, i nadamo se da će nam se javiti. Svi smo se uključili u potragu za njim, poznanici, prijatelji…

- Poslednji kontakt smo imali sinoć oko 20 časova. Tražili smo na svim mogućim mestima koja su nam pala na pamet. Iscrpli smo sve opcije. Prijavila sam policiji, bila u urgentnom, ali nema ga u evidenciji. Ukoliko ga vidite ili imate informaciju koja bi bila korisna, pišite mi ili me pozovite na 065 33 23 852 - objavila je njegova sestra Aleksandra.

Porodica moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju da im se jave na broj telefona 065/33- 23- 852 ili da pozovu policiju na 192.

Pogledajte više