NAJVEĆA ONLAJN IZLOŽBA PASA U SRBIJI: KucKuc bira najlepšu kucu, očekuje se oko 1.000 prijavljenih pasa

J.Stojković

10. 01. 2021. u 13:24

U GODINI za nama kada su gotovo sve kalendarom predviđene izložbe pasa u Srbiji odložene, urednici portala KucKuc svojevrsne virtuelne zajednice namenjene psima, tačnije njihovim vlasnicima započeli su onlajn izložbu pasa na kojoj se očekuje preko 1.000 učesnika iz cele Srbije.

Foto: J. Stojković

- Dovoljno je registracija  u delu "Onlajn izložba" i da se okači jedna fotografiju psa, a nakon toga učesnici mogu podeliti link na ostalim društvenim mrežama kako bi njihovi prijatelji glasali za njih i omogućili im da dođu u top 40. Tih top 40 nastavljaju takmičenje na našem instagram profilu. Obezbedili smo vredne nagrade, ali ono što je najvažnije je da su svi pozvani i da ne postoje selekcije jer je cilj da pokažemo lepotu svih pasa bili oni rasni ili ne – kaže Nenad Savić vlasnik KucKuc sajta.

Broj registrovanih pasa bukvalno raste iz minuta u minut, očekuje se da do prvog kruga glasanja taj broj pređe 1.000. Inače prvi krug glasanja počinje od 15. januara i traje do 14. februara dok drugi krug kreće od 15.februara i traje sve do 9. marta.

Pogledajte više