MAMA IZVINI, SRBI SU TAKO GOSTOLJUBIVI I BRIŽNI: Australijanka se preselila u Srbiju, tek sada saopštila majci (VIDEO)

Novosti online

14. 10. 2020. u 23:00

PRE dva meseca Australijanka Liz je ostavila svoj stari život iza sebe i preselila se u našu zemlju. Svojoj porodici nije saopštila ništa do sada, a snimak sa porukom koju je poslala svojoj majci je oduševio sve Srbe.

Foto: Printscreen

- Draga mama, dok ti ovo ti pišem Melburn je zatvoren, ali ti me gledaš danas ispod sunca, srećnu i zdravu. Znam da će za tebe biti veoma teško sve što ću ti sada reći, i znam da ćeš biti tužna. Ali znam i da ćeš biti ponosna na mene kada prestanu ljutnja i zabrinutost.

Liz je svojoj majci saopštila da zna da je njena majka sve što je radila u životu radila zato što je voli, i pored toga što se nisu uvek slagali.

- Volim tebe, tatu i Krisa. Izvini što ti nisam rekla da se selim u Srbiji. Samo nisam želela da brineš, ovde idem u školu i bavim se hobijima. Ono što je najvažnije je da najbolje dane svoje mladosti provodim živeći bajkovito. Srbi su najgostoljubiviji i najbrižniji ljudi na svetu, i lepo se brinu o meni.

Liz kaže da je srećna u Srbiji i da veruje da bi njena majka, pored svega, njoj najviše poželela da bude srećna!

- Tako da ne brini za mene biće sve u redu. Sa ljubavlju tvoja ćerka - zaključuje Liz u svojoj poruci koju je snimila tokom septembra.

Njenu poruku prate snimci iz beogradskih kafića, ulica, krstarenja na srpskim rekama, obilaska tvrđave Ram, planinarenja po Srbiji, ali i prelepim zalascima na Kalemegdanu.

Pogledajte više