CREME DE LA CROWNE PLAZA: Luksuz u formi dezerta
HOTEL Crowne Plaza Belgrade već je prepoznat po svojoj ekskluzivnoj kolekciji poslastica Crème de la Crowne Plaza, koja luksuz definiše kroz emociju, estetiku i vrhunski zanat.
FOTO: Aleksandar i Vesna Anđić
Torte, kolači, makaronsi i bajadere nastali su iz ideje da svaki desert bude mnogo više od slatkog zalogaja – da bude iskustvo koje se pamti.
Kolekcija obuhvata osam pažljivo osmišljenih torti, od legendarne Ane, signature torte koja se u hotelu pravi od 1979. godine, do modernih kreacija sa neočekivanim kombinacijama ukusa i tekstura. Asortiman dodatno obogaćuju raskošni kolači – od klasičnih bajadera sa bademom i lešnikom, preko posnih delicija i hrskavih tartova, do sofisticiranih spojeva poput vanila krema s makom ili čokolade sa zlatnim prahom i slanom karamelom. Delikatni makaronsi i raznovrsni sitni kolači pružaju male, ali moćne trenutke uživanja, savršene za proslave, poklone ili svakodnevno zadovoljstvo. FOTO: Aleksandar i Vesna Anđić
Na čelu kolekcije stoji Executive Pastry Chef Petar Žuljević, čiji kulinarski potpis kombinuje iskustvo, inovaciju i umetnički pristup. Njegova posvećenost detalju i estetici pozicionira Crème de la Crowne Plaza kao brend koji nadilazi gastronomiju – on stvara priče, emocije i sećanja.
Danas su ove poslastice nezaobilazan izbor za privatne i korporativne proslave, poklone klijentima i element prestiža na događajima. Dostupne su za porudžbinu direktno iz hotela, uz podršku tima koji se brine da svaka isporuka bude jednako elegantna kao i sam proizvod.
+381 65 5555 003 ili email: begcp.pastry@ihg.com
Crème de la Crowne Plaza– jer trenutak pažnje zaslužuje da bude luksuzan.