OGLASIO SE PRADEDA NESTALE DANKE: Evo šta je rekao o snimku iz Beča

Novosti online 31. 03. 2024. u 17:09

PRADEDA Danke Ilić (2) koja je nestala 26. marta u Banjskom Polju kod Bora, nije želeo da komentariše snimak na kojem se sumnja da je njegova praunuka jer, kako kaže, nije poneo naočare pa ne vidi najbolje.

Foto: Printskrin

Ipak, prokomentarisao je da nije siguran da je to Danka.

- Nemam naočare, ne vidim najbolje. Nisam siguran da je to moja praunuka... ali... neću da komentarišem - rekao je Dankin pradeda, deda Dankine mame.

Povodom snimka, koji je uzburkao javnost, na kome se vidi devojčica u Beču pod pratnjom dve Rumunke koja neodoljivo podseća na nestalu Danku, oglasila se i njena majka.

- Nisam videla nikakav snimak, ja ne gledam društvene mreže - rekla je Ivana za Informer.

Majka je zvučala potreseno i tužno prilikom razgovora.

Ujak Danke Ilić, Stefan Dragomirović, za Telegraf je otkrio da ne može da potvrdi da je reč o njegovoj sestričini, nakon što se pojavio snimak na kojem se navodno nalazi Danka Ilić sa dve Rumunke u Beču.

- Po jakni to nije ona, ali je vezan repić kao što je njoj bio - potvrdio je Stefan dodajući da po kosi najviše liči na nju.

On je dodao i da Danka nije imala cuclu sa sobom na dan kada je nestala, a da sporna devojčica na snimku ima.

- Ona inače obožava dudu, ali moguće je i da su joj zamenili sve - kazao je.

Na pitanje novinarke da li ga pokreti podsećaju na nestalu Danku odgovorio je da ona voli stalno da se vrti, da nikad ne miruje.

- Ona kada je vani ne stoji mnogo u mestu ovde na snimku takoreći stoji u mestu - priča on.

Iako sa sigurnošću nije mogao da potvrdi, napomenuo je još jednom da kosa i hod jesu kao Dankini.

Prema poslednjim informacijama, devojčica Danka je viđena u pratnji dve Rumunke u Beču. Policija je noćas kontaktirala austrijske kolege i poslala Europolu sve podatke i snimak.

(Telegraf)

BONUS VIDEO

Pogledajte više