UZAVRELI SVET NA RASKRŠĆU : Osvrt Milorada Vukašinovića geopoloitičku sliku planete (VIDEO)

J. S. 16. 12. 2023. u 11:37

U ZAVRŠNOM predavanju u okviru ciklusa „Razgovori o geopolitici,"novinar i publicista Milorad Vukašinović osvrnuo se na najvažnije događaje, kao i tribine i eseje iz oblasti geopolitike koji su objavljeni u ovoj kalendarskoj godini na zvaničnom Jutjub kanalu KCNS

KCNS

Reč je o 16 predavanja i 12 eseja koji su stekli veliku popularnost kod publike,iz godine u godinu sve brojnije. Institut za političko umrežavanje objavio je nedavno sedmu po redu knjigu Milorada Vukašinovića „Ruska geopoetika" u kojoj je Vukašinović sabrao eseje .

  - U središtu naših interesovanja, kao i prethodne godine, bila je situacija u Ukrajini i razumljivo je da su predavanja na neposredan ili posredan način bila vezana za ukrajinsku krizu – rekao je Vukašinović  čija su  dva predavanja pod naslovom „Ukrajinski graničnik" najgledanija i,ujedno,sadržaj s najvećim brojem komentara na Jutjub kanalu KCNS .  

  Zahvalivši se direktoru KCNS Bojanu Panaotoviću i celokupnoj ekipi zaduženoj za realizaciju predavanja na „Tribini mladih", Vukašinović je najavio da će se i tokom naredne godine baviti aktuelnim geopolitičkim temama. 

Predavanje novinara i publiciste Milorada Vukašinovića „Svet 2023. godine" može se pogledati na Jutjub kanalu KCNS.

Pogledajte više