"TVOJE SRCE BILO JE TOLIKO DA JE MOGLO DA PRIMI CEO SVET" Porodica dala potresnu čitulju za devojčicu Sofiju - ubijenu u Kostinom masakru

Novosti onlajn

08. 05. 2023. u 10:10

JEDNA od žrtava masakra koji je u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru počinio Kosta K. je i devojčica Sofija N., učenica sedmog razreda.

Foto: Društvene mreže/Novosti

Porodica devojčice u našem listu dala je potresnu čitulju za tragično nastradalu Sofiju. 

- Tvoje srce bilo je toliko da je moglo da primi ceo svet, ono u sebi sadrži sve ljubavi i sva prijateljstva koja postoje i koja će postojati, sve zagrljaje i poljupce koji su bili i koji će tek biti. I ako nekada pomisliš da te niko nije poljubio ovog jutra, znaj da te grlimo i ljubimo sa svakim izlaskom i zalaskom sunca, i da ćemo svaku pesmu koju si volela da slušamo kao da nam je pevaš ti - mrmljajući sa zadnjeg sedišta - stoji u potresnoj čitulji. 

Foto: Novosti

Podsetimo, najbolja drugarica Sofije otkrila je kako je devojčica upucana.

- Bile smo u ve-ceu kad su počeli pucnji. Ja sam se sakrila u veceu, a ona je izašla napolje da vidi šta se dešava. Nisam je čula kad je izašla. Kad je prestalo da puca, izašla sam i videla sam je kako leži na podu - napisala je devojčica uz fotografiju tragično preminule devojčice. 

- Kad sam videla moju najbolju drugaricu da nepomično leži, počela sam da plačem, da vrištim i da se derem. Shvatila sam da je umrla. Kosta, nikada ti neću oprostiti - istakla je ona.

Pogledajte više