OSAM SATI SEDI U URGENTNOM I ČEKA VESTI O DETETU: Kosta teško ranio i sina očevog kolege, poznatog lekara

Novosti onlajn

03. 05. 2023. u 17:57 >> 20:28

DEČAK V.P. teško ranjen u krvavom piru koji se danas dogodio u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" sin je našeg poznatog pulmologa iz Univerzitetskog Kliničkog centra Srbije (UKCS) dr Spasoja Popevića.

Foto Z. Jovanović

Prema rečima izvora iz istrage dr Popević je van sebe i već osam sati sedi u Urgentnom centru i čeka vesti o stanju svog deteta. Dečak je prilikom upucavanja zadobio povrede grudnog koša, vrata, ali i dva kičmena pršljena.

- Ovo što smo danas doživeli je nalik scenama iz horor filmova koje smo samo gledali na televiziji. Roditelji koji uplakani utrčavaju u Urgentni centar, traže svoju decu, ne znaju ništa o njima... Među njima je bio i doktor Spasoje koji je tražio svog sina. Uleteo je van sebe, vidno uznemiren i samo je ponavljao njegove ime. Trčao je hodnicama i tražio ga po ambulantama. Kolege su ga odmah prepoznale i nažalost, morale da saopšte jezive vesti - da je njegov sin najteže povređen, da mu se bore za život i da ga čeka nekoliko teških operacija. Kao lekar i sam je svestan koliko je stanje njegovog deteta opasno i kakve sve posledice ove povrede mogu ostaviti na njegovo zdravlje - priča izvor.

Podsetimo, učenik sedmog razreda Kosta K. (14) ubio je osmoro dece i čuvara škole jutros u 8.30 u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru. U ovom jezivom napadu teško je ranio i nekoliko vršnjaka i nastavnicu istoriju. 

(Informer)

Pogledajte više