PODRŠKA POLITICI MIRA I NAPRETKA: U Kraljevu građani očekuju dolazak predsednika Srbije Aleksandra Vučića

G. ĆIROVIĆ 31. 03. 2023. u 17:34

NEKOLIKO hiljada građana očekuje predsednika Srbije Aleksandra Vučića ispred i u novoj hali sportova kraj Ibra u kraljevačkom naselju Ribnica.

G.Šljivić

- Tu smo da podržimo našeg predsednika i njegovu politiku mira, stabilnosti, ekonomskog razvoja i napretka – gotovo u glas poručuje grupa Kraljevčana dok strpljivo čeka na ulaz u sportsku halu. - Uspeo je da sačuva našu zemlju u teškim trenucima i da se odupre i unutrašnjim i spoljnim pritiscima. Sa njim na čelu čeka nas uspešna, bolja budućnost.

G.Šljivić

 

Ove reči sa odobravanjem prihvataju Kragujevčani, meštani Knića, Gruže i Batočine koji su iz srca Šumadije pristigli u grad na Ibru da uživo čuju obraćanje predsednika nakon obilaska Raškog okruga.

G.Šljivić

 

- Niko nas nije ni terao, ni ubeđivao da dođemo, to smo mi sami organizovali. Pa, pogledajte samo, ima ovde ljudi iz čitave Šumadije. Osim nas Kragujevčana i domaćina Kraljevčana, tu su i Čačani, Kruševljani, Trsteničani, video sam i grupu iz Požege, Pajine Bašte, tu su i Valjevci... Ma, čitava Srbija je ovde da pruži podršku predsedniku i državnom vrhu – sa zastavom u ruci dodaje sredovečni Kragujevčanin.

G.Šljivić

 

G.Šljivić

 
Pogledajte više