PRONAĐENE NESTALE DEVOJČICE: Posle intenzivne potrage okončana drama u okolini Leskovca

I. M. 24. 03. 2023. u 23:37

Dve sestre, stare 12 i 14 godina, iz leskovačkog sela Belanovce, čiji je nestanak prijavljen policiji pronađene su večeras u ataru sela Cekavica, potvrđeno nam je u Policijskoj upravi u ovom gradu.

Foto: I.M.

Devojčicama se izgubio trag u selu Turekovcu nakon što je starija sestra u školi u tom mestu polagala probni završni ispit. One su oko 13.30 otišle iz škole u ovom leskovačkom selu i od tada im se izgubio svaki trag.

Nestanak devojčica policiji je oko 19 časova, prema nezvaničnim informacijama, prijavila njihova baba, a posle tročasovne intenzivna potrage, u kojoj su učestvovali i meštani, policijski službenici su nestalu decu pronašli, oko 21.50 časova, u ataru sela Cekavica na području Lebana, oko šest kilometara od mesta nestanka.

Nije poznato zašto su devojčice odlučile da se, posle školskih obaveza, ne vrate svojoj kući, gde žive sa babom, dedom i ocem, kao ni to šta se u međuvremenu dešavalo i kako su došle do sela u kome ih je policija pronašla.

One su dobro i biće vraćene porodici, ali se pretpostavlja da će u ovaj slučaj biti uključen i leskovački Centar za socijalni rad.

Pogledajte više