TEREN KOD VODOPADA LISINE JE OPASAN: Tamo je sneg i blato - meštani za "Novosti" o nestanku oca i ćerkice (6)

Novosti online/Z.G.

16. 02. 2023. u 14:54

DRAGAN Daničić i njegova ćerkica Milica (6), čiji je nestanak prijavljen noćas posle ponoći, još uvek nisu pronađeni, a trenutno se pretražuje područje oko vodopada Lisine gde su poslednji put viđeni.

Foto: Privatna arhiva

- Kamere su ih snimile kako ulaze u izletište Lisine i odlaze ka planini Beljanici. Možda su zalutali na tom putu. Možda su se i zaglavili, jer je tamo sada sneg, a i blato - kažu lokalni stanovnici za "Novosti".

Ranije su mediji javili da je više policijskih automobila prošlo u tom smeru pod rotacijom.

- Upravo sam video jagodinsku policiju koja je pod rotacijama krenula ka Lisinama. Dva policijska automobila, marica, jedno civilno vozilo - pričaju meštani.

Podsetimo, Dragan je sa ćerkicom Milicom juče krenuo iz Beograda u Zrenjanin gde je trebalo da stigne oko 19 časova.

- Krenuo je da mi doveze ćerkicu u Zaječar. Trebalo je da stignu predveče, ali se nisu javili. On je nedostupan. Ne znam šta se desilo, niti bilo šta više. Molim sve koji mogu da pomognu da ih što pre nađemo - izjavila je Marija, majka devojčice, i apeluje na sve krenu u potragu za plavo-sivim džipom marke "Hyundai" na putu Beograd - Zaječar.

Prema rečima Draganove devojke, Jovane Jelenković, postoji mogućnost da su krenuli u neki obilazak usput, ali da su možda ostali zaglavljeni. Apeluje na sve da ukoliko poznaju nepristupačne terene u tom predelu, krene u potragu za plavo-sivim džipom marke "Hyundai".

- Imali su u planu da posete nešto usput, neke vodopade ne znam ni ja. Trebalo je oko 7 da stigne u Zaječar da ostavi dete majci, ali je on od 17h nedostupan. Nestanak je prijavljen policiji - ispričala je Jovana Jelenković, Draganova devojka.

Pogledajte više