Šta pokloniti đaku? Super ideje za drugo polugodište!

Novosti online 23. 01. 2023. u 10:00

Đaci se daruju tokom čitave školske godine, a povodi mogu biti zaista najrazličitiji. Jedan od njih je i početak drugog polugodišta koji je važno proslaviti i obeležiti na pravi način, a kako drugačije nego odabirom pravog poklona. Pročitajte predloge u daljem tekstu i odaberite savršen dar za mališane.

Foto P. Milošević

Odabirom adekvatnog poklona se olakšava roditeljima, a deci stvara lepa uspomena na vašu pažnju i priliku zbog koje su darovani.

Uvek se čini da je devojčicama lakše kupiti sitnice, ali i dečaci mogu biti oduševljeni, srećni i obradovati se poklonu, a da pri tome to bude korisno i praktično tokom nastavka školovanja.

Duksevi za dečake – idealan poklon za svako godišnje doba

Poklanjanje garderobe ne mora da bude komplikovano i teško za odabir. Duksevi za dečake mire i želje dece, potrebe roditelja i cenu jer su pristupačnije od kupovine nekih drugih odevnih komada. Osim toga, ovaj odevni predmet se lakše bira i teže greši u izboru veličina pa je poklon adekvatan.

Dečaci školskog uzrasta rastu brzo, ali će dukserica dugo odgovarati, čak i kada se kupi nešto komotnija veličina ona će dobro izgledati i nositi se i tokom zimskih meseci, ali i tokom celog proleća.

Duksevi za dečake na šniranjem se mogu nositi i kao lagane jaknice i kao klasičan odevni komad. Ono o čemu morate voditi računa je to da dečake ne zanima način oblačenja, veličina i kvalitet, ali ih itekako zanima boja i print na dukserici.

Neka duksevi za dečake budu u bojama omiljenog fudbalskog kluba, serije, omiljenog glumca, muzičke grupe… Nije teško saznati šta đak voli i onda kupiti ovaj deo garderobe koji će se svideti i deci i roditeljima.

Uvek je dobar izbor originalni model neke od vodećih sportskih marki:Nike, Adidas, Puma… dečaci će ih obožavati.

Pernice za dečake – neophodan deo školskog pribora tokom cel školske godine

Po istom sistemu se mogu kupiti pune pernice za dečake koje su potrebne tokom školske godine pa će roditelji imati manje troškova, a dečaci novi pribor za školu.

I ovde je važno da se pernice za dečake odaberu kao kvalitetne vrste, sa kvalitetnim priborom, ali i da bude u skladu sa afinitetima dečaka – u omiljenoj boji, sa slikom omiljenog junaka… Biće rado nošeni u školskoj torbi, a sasvim sigurno i predmet interesovanja svih drugara u odeljenju. Budite omiljena osoba u očima deteta.

Komplet svezaka za pisanje

Nema greške ni kad se odaberu sveske za pisanje jer su tokom čitavog školovanja neophodne i brzo se ispišu.

Odaberite različite kombinacije, nekoliko u formatu A4, nekoliko manjih varijanti, ali je važno da je reč o kvalitetnom povezu i kvalitetnom papiru jer su neophodne za pisanje, često se listaju, gužvaju, savijaju…

Morate paziti i kakva je štampa na koricama sveski jer dečaci vole da i ovde budu motivi koje oni obožavaju, a ako slike na sveskama ne odgovaraju tu su uvijači koji mogu imati odgovarajući print.

Ovo su tri odlična predloga za poklone za bezbrižnu školsku godinu, učenje i srećno odrastanje. Nisu skupi, a mogu biti personalizovani tako da oduševe dete i snize troškove školovanja deteta.

Mogu biti prigodan poklon i za rođendane, susrete, posete…uvek će odgovarati i oduševiti kako mališane tako i roditelje.


 


 


 


 

Pogledajte više