VAŽNO ZA SVE ĐAKE, KOJI UPISUJU SPECIJALIZOVANA ODELJENJA: Pripremna nastava za đake je besplatna

S.BABOVIĆ

25. 01. 2023. u 08:54

RODITELjI đaka koji su zainteresovani da upišu neko od specijalizovanih odeljenja Gimnazije u Kruševcu sve potrebne informacije mogu dobiti na posebnim sastancima sledeće nedelje.

Foto S. B.

Informativni roditeljski sastanci za upis učenika u filološko odeljenje(smer za filološke nauke-engleski jezik) održaće se 1.februara od 19 sati u zbornici kruševačke Gimnazije. Dan kasnije u istom terminu i na istom mestu je sastanak sa roditeljima, koji se odnosi na upis specijalizovanog odeljenja za scensku i audio-vizuelnu umetnost, dok je 3.februara sastanak u vezi sa upisom u računarsko odeljenje.

-Anketa za specijalizovana odeljenja se nalazi na sajtu Gimnazije http://gimnazija.org.rs, gde će biti objavljivane i sve informacije vezane za pripremnu nastavu, kao i za prijemne ispite ovih odeljenja-napominje Biljana Dačić, direktorka Gimnazije. - Na roditeljskim sastancima, zainteresovani učenici i roditelji će biti obavešteni o nastavnim planovima i programima za ova odeljenja.

U Gimnaziji se organizuje i besplatna priprema za polaganje prijemnih ispita za upis u specijalizovana odeljenja. Detalji u vezi sa pripremnom nastavom se osim na sajtu, mogu dobiti i lično, na informativnim sastancima sa roditeljima i đacima.


 

Pogledajte više