PROGRAMIRAJ SVOJ SVET: Stekni diplomu IT stručnjaka uz PONUDU GODINE

Promo

24. 11. 2022. u 16:00

Svet koji nas okružuje definisan je novim tehnologijama koje, hteli mi to ili ne, menjaju način života. U Srbiji je trenutno najtraženije zanimanje na tržištu - programer. Njihove plate su moćne! A dobra vest je da i vi možete da se uključite u IT utakmicu tako što ćete naučiti programski jezik i za to biti odlično plaćeni. Usput se zabaviti i kreirati uzbudljive stvari.

Foto: iStock

Na skeneru stvarnosti IT profil dominira. Programiranje je postalo zanimanje u trendingu pa tako u Srbiji na stotine tech firmi ubrzano radi na razvoju naprednih tehnoloških rešenja, proizvoda i softvera.

Iskoristite odmah ponudu godine prestižne IT škole Cubes School koja u specijalnoj akciji za Black Friday i Cyber Monday obezbeđuje čak 50% popusta na kompletnu ponudu online kurseva!

Predrasude o programiranju

Iako nam programiranje u prvi mah deluje kao usamljenički posao, gde 20 sati dnevno gledamo u kod - to je teška predrasuda. Većina ljudi ne poznaje situaciju izbliza i zato lako odustane. Možda jednostavno nisu naišli na pravu školu, ili na nekoga ko im “iz prve ruke” može reći kako zaista stoje stvari.

Foto: iStock

Svakodnevica jednog programera je, zapravo, vrlo dinamična. Uglavnom se radi u timovima, gde je interakcija neprekidna. Projekti su raznovrsni i izazovni. Zamislite da je u vašim rukama mogućnost da kreirate kompletan veb sajt, novu aplikaciju, video-igricu ili softver. Satisfakcija dolazi i u vidu fenomenalnog radnog okruženja jer IT firme, po pravilu, nude odlične uslove rada. A posebna stimulacija jeste plata, koja spada među najveće u zemlji.

Programerska veština otvara mnoga vrata. Dovoljno je da u pretraživaču otvorite jedan od sajtova sa ponudom IT poslova i počnete sa prijavljivanjem, a verovatnoća da vas pozovu na razgovor je do 60% veća nego kod klasičnih zanimanja na tržištu rada. Pored naše zemlje, imate mogućnost da se prijavite i za pozicije u inostranstvu, budući da se programski jezici “govore” svuda na svetu.

Kako vaše iskustvo bude raslo, mnogo ređe ćete pretraživati poslove, već će posao pronalaziti vas, a ponude regrutera na poslovnim mrežama gotovo da će postati svakodnevnica.

Cubes IT škola - više od učenja i programiranja

IT sektor je u poslednjih 20 godina eksplodirao, a visoko obrazovanje više nije preduslov za zaposlenje. Pojedinci su shvatili da uz pomoć dobre edukacije, mogu da promene svoj životni standard iz korena. Međutim, postoji stavka koja pravi razliku. A to je - posvećena škola koja vam direktno pomaže da se zaposlite. Od izbora edukativne ustanove zavisi, ne samo vaše buduće IT usmerenje, nego i stav koji ćete imati o programerskom poslu - u godinama koje dolaze.

Foto: iStock

Cubes IT škola je u rekordnom roku stekla epitet vrhunske obrazove ustanove. Edukacija je bazirana na praktičnom radu, kroz obuku koju drže prestižni predavači, a koji su senior programeri, zaposleni u kompaniji Cubes. Od početka je sve usmereno ka uspešnom započinjanju nove karijere polaznika - nastava, gradivo, uz dosta praktičnog rada, kao i rada na realnim projektima. Zašto ne proverite odmah koja vrsta programiranja vama najviše leži? Uz ovaj test Cubes IT škole ćete se zabaviti, ali i dobiti sugestije šta je sve moguće u perspektivnom svetu programiranja.

Dakle, neka avantura počne! Imajte u vidu da je za one najbolje obezbeđena praksa u Cubes-u nakon uspešno završenog kursa, sa mogućnošću zaposlenja u okviru firme.

Iskoristite priliku koja se retko javlja. Samo od 25. do 28. novembra, Cubes IT škola nudi vam najbolju ponudu ove godine - čak 50% popusta na sve onlajn kurseve.

Učestvujte u specijalnoj Black Friday i Cyber Monday akciji i po promotivnoj ceni upišite školu sa kojom ćete stići do željene IT karijere. Prijavite se ODMAH!

Pogledajte više