FEDIS I MERIDIAN USPOSTAVILI SARADNJU

Novosti onlajn

28. 06. 2022. u 18:00

Festival drama i serija FEDIS, čiji je kompanija "Novosti" generalni medijski sponzor i u okviru koga se već dve godine zaredom dodeljuje nagrada čitalaca našeg lista za najpopularniji glumački par u TV serijama, dobila je generalnog sponzora.

Bogdan Diklić, Foto P. Milošević

Naime, festival FEDIS i kompanija Meridian postigli su sporazum da ova organizacija bude generalni pokrovitelj prvog festivala TV serija u Evropi u naredne dve godine.

- Veliko zadovoljstvo je dobiti generalnog sponzora. U naredne dve godine naš generalni sponzor je Meridian, a ono što je u zajedničkom interesu i ono što ćemo mi raditi vezano za sponzorstvo je da i Meridian u oblasti kulture bude zaštitni znak i podrška jednom festivalu koji je prvi u Evropi i ovom delu sveta - rekao je osnivač festivala FEDIS Nenad Milenković na potpisivanju sporazuma o saradnji.

Predstavnica kompanije Meridiana – Ana Nikolić je istakla za kraj da će ova saradnja pozitivno uticati na porast brenda, da je zadovoljstvo obostrano i da se Meridian kao vodeća kompanija u igrama na sreću raduje predstojećoj saradnji.

Ove godine FEDIS će se održati u Domu omladine u periodu od 4. do 6. oktobra 2022, na kome će učestvovati TV serije iz Srbije, Hrvatske, Bosne I Hercegovine, Crne Gore I Severne Makedonije. Nagrada Zlatna antena biće dodeljena u 15 kategorija, a jedna od njih je i za najpopularniji glumački par u TV serijama kompanije "Novosti".

Pogledajte više