POLIGON ZA DOBRU ENERGIJU: Ovo su idealne destinacije u prirodi za odmor tokom predstojećih praznika

Promo

20. 04. 2022. u 10:00

KAD kažem odmor, pomislim avantura. Za mnoge koji biraju destinaciju na kojoj će provesti predstojećih nekoliko slobodnih dana, ove reči su sinonimi.

Foto: Promo

Baš za njih Turistička organizacija Srbije ima nekoliko predloga:

Doživi Gornje Podunavlje (Eko centar Karapandža)

Ovo je omiljena destinacija za ljubitelje netaknute prirode, i sve one koji žele da upoznaju „Evropski Amazon”. Idealna je prilika da uživate u vožnji katamaranom, kanuima ili motornim čamcem. Vodu možete istražiti i sa kopna, brojnim edukativnim sadržajima i radionicama. Ovo je idealno mesto za eko doživljaj.

Foto: Promo

Doživi Kopaonik

Prolećna energija najbolje se troši, ali i prikuplja u adrenalinskoj planinskoj avanturi. Zato predlažemo Kopaonik. Biciklističke staze, pešački usponi, šetnja i otkrivanje prirodnih dragulja, izvora i vodopada - odaberite pravo mesto za pravu avanturu.

Foto: Promo/Đorđe Petrović

Doživi Taru

Bogata zelenilom, mirisnim šumama, proplancima i vidikovcima. Spremna da vam ponudi užitak na pravoj visini. Ovog proleća Tara može biti idealno mesto za vaš odmor.
Planinarenje, osvajanje visina na dva točka, prolećna vožnja Drinom ili upoznavanje sa kanjonima i skrivenim tajnama ove planine. Tara osvaja vašu ljubav i učestvuje u vašim avanturama.
 

Pogledajte više