HOĆE DA ZARADI NA SMRTI SRBINA: Objavio da je Dušan stradao tokom pljačke, traži novac za pomoć porodici preminulog (FOTO)

Novosti online 19. 02. 2022. u 22:25

VOZAČ kamiona iz Srbije Dušan Stević preminuo je u Rumuniji, ne nasilno, već prirodno, najverovatnije od srčanog udara, a vest o njegovoj smrti neko je rešio da unovči - prevarom.

Foto: Privatna arhiva

Naime, u okviru Fejsbuk grupe "Drug sa druma - open group" je objavljeno da je Dušan preminuo kada je organizovana grupa lopova pokušala da provali u njegov kamion dok je spavao u njemu. Tom prilikom navodno su koristili gas, koji je nažalost izazvao zastoj srca kod Dušana.

- Drage kolege, napustio nas je još jedan naš kolega iz Jagodine. Prema informacijama koje sam dobio, kolega je život izgubio u Rumuniji. Prokleti "OTIMAČI/LOPOVI" naprskali su kabinu dok je Dule spavao i njemu je srce stalo - piše u spornom postu.

On je skrenuo kolegama pažnju na činjenicu da je Dušan brinuo o supruzi Jovani, kao i o dvoje maloletne dece, kojima je sada potrebna svaka vrsta pomoći.

- Iza sebe ostavio je suprugu i maloletnog sinčića Aleksandra i ćerkicu Lenku. Dok je Dule bio živ brinuo je o njima, a sada ako mi ne pomognemo zaista nema ko. Zamolio bih sve kolege da pomognu finansijski koliko mogu supruzi pokojnog kolege Duleta - napisao je on na kraju obraćanja.

Foto: Printskrin Fejsbuk

Porodica je navela da oni nisu tražili nikakvu pomoć, niti išta znaju o tome i da iza svega najverovatnije stoji prevara.

Pogledajte više