U PETAK U “VEČERNJIM NOVOSTIMA“: Poklon dodatak „TV Novosti“

Novosti online 10. 02. 2022. u 12:03

ČITAOCE „Večernjih novosti“ petkom očekuje najsadržajniji dodatak o TV programu.

Foto: Novosti

U novom broju „TV Novosti“ pročitajte:

* NENAD OKANOVIĆ O NASTAVKU SERIJE "SLOŽNA BRAĆA - THE NEXT GENERATION"

Kapitenska rola u kvizu "Ja volim Srbiju" odavno je spojila Nenada Okanovića sa drugim Nenadom - Jankovićem, poznatijem kao dr Nele Karajlić. Pre dve godine, na Okanovićev nagovor, Karajlić je u četiri ruke, sa sinom Srđanom, napisao nastavak "Složne braće" iz 1995. Uoči finala, koje stiže ovog vikenda na Prvu i RTRS, jedan od producenata i glumaca Nenad Okanović za "TV Novosti" otkriva da je u pripremi još jedna sezona serije "Složna braća - The Next Generation".

* NATAŠA AKSENTIJEVIĆ, UREDNICA I VODITELjKA EMISIJE "NA MOJ NAČIN"

Za glumicu i voditeljku Natašu Aksentijević publika kaže da je neposredna, prirodna, duhovita, pomalo luckasta i pravi dokaz da se upornost i trud uvek isplate. Dok iščekujemo film "Prvi maj" i seriju "Sve na dlanu", gledamo je na K1 kako pronalazi kreativne načine da smanji brojku na vagi. Kao urednica i voditeljka emisije "Na moj način", stala je iza zamisli da smrša ispred kamere.

* BET BERS, JUNAKINjA SITKOMA "KOMŠILUK IZ LOS ANĐELESA"

Publika se prvi put zaljubila u Bet Bers u hit sitkomu "Dve devojke bez love". U intervjuu za "TV Novosti" glumica, koja je proglašena za trenutno najplaćeniju žensku TV zvezdu na svetu, otkriva koje su joj najdraže uspomene iz serije koja joj je donela svetsku slavu, ali i po čemu pamti rad na seriji "Komšiluk iz Los Anđelesa" čija treća sezona počinje na Foks lajfu 15. februara.

* JELENA BAJIĆ JOČIĆ O DRUGOJ SEZONI "AZBUKE NAŠEG ŽIVOTA"

Serija "Azbuka našeg života" završena je na kanalu Superstar TV, dok će se sa njenim junacima gledaoci na TV Prva družiti još malo. Za sutrašnji broj kreatorka i rediteljka Jelena Bajić Jočić sumira utiske i najavljuje šta nas očekuje u drugoj sezoni.

Pogledajte više