OGLASIO SE NENAD PERIŠ: Otac nestalog Mateja o potrazi sa Splićaninom

Novosti online 25. 01. 2022. u 13:32

NENAD Periš, otac nestalog Mateja, komentarišući izjavu privatnog detektiva Brace Zdravkovića da je mladić u Savu skočio zbog nekog izazova ili opklade, istakao je da su jedine relevatne informacije za njega one koje daje MUP Srbije.

Foto: AP Photo/Marko Drobnjakovic/MUP Hrvatske/Jutjub/RTL

Da podsetimo, detektiv Braca Zdravković na svom kanalu Čudne priče na Jutjubu naveo je da je sa njim nedavno kontaktirao dečko koji zna Mateja i prijatelje s kojima se Matej druži.

- On kaže da ti momci jesu dobri, ali i živahni, s obzirom na to da idu u provod u stranu zemlju. Između ostalog, rekao mi je da je to društvo i u Splitu imalo međusobne opklade da neko može učiniti nešto zbog nečega, u današnje vreme to se zove 'izazov'. Ovaj može preskočiti toliko, ovaj može skočiti s tog i tog mosta - rekao je Zdravković i nastavio:

- Onda recimo neki ponoćni triatlon, u smislu trčanja par kilometara, plivanje, pa onda izađe na određeno mesto i napravi stotinjak sklekova. Možda je ovde u pitanju bila triatlon opklada. Možda je mladić po nagovoru svog društva otrčao kilometar i po, skočio u Savu i plivao prema Gotiku, a sve zbog opklade. Ako je to u pitanju, to zna samo njegovo društvo. I ovo je jedna od teorija, ne moja, nego dečka iz Splita koji mi je to poslao.

Nenad Periš naveo je da ne komentariše pojedinačna mišljenja i opservacije.

- Za mene relevatne informacije su samo one službene, objavljene od strane MUP-a Srbije. Policija obavlja i dalje sve istražne radnje. Novih značajnijih informacija, nažalost, nema - rekao je Periš.

(Kurir)

BONUS VIDEO - Nastavljena potraga u reci Sava za nestalim Matejom

 
Pogledajte više