VOZAČI OPREZ RADOVI NA AUTO-PUTU: Preusmerenje saobraćaja u oba smera na auto-putu kod Bubanj potoka

Tanjug

21. 01. 2022. u 18:54

NA auto-putu E-80, u zoni tunela Sopot vraćen je redovan režim odvijanja saobraćaja, nakon prestanka snežnih padavina, saopštili su Putevi Srbije.

Nikola Fifić

Upozoravaju vozače da zbog najavljenih niskih temperatura postoji mogućnost pojave mestimične poledice na putevima.

Upozoravaju i na radove na autoputu E-75, na deoncii petlja Vodanj - petlja Kolari, a u zoni petlje Kolari, zbog kojih će do 1. marta za saobraćaj biti zatvorene preticajna i vozna saobraćajna traka, u oba smera, a saobraćaj će se odvijati zaustavnim trakama.

Petlja Kolari, u smeru Kolari-Beograd, ostaje zatvorena za saobraćaj.

Na petlji Bubanj Potok na autoputu E-75, preusmeren je saobraćaj iz pravca Beograda na voznu traku za suprotni smer, a saobraćajni tok sa obilaznice (Kružni put) na preticajnu traku za suprotni smer, na delu od 300 m od petlje Bubanj Potok ka staroj naplatnoj stanici. Ukupno preusmerenje je 400 m.

Iz pravca Niša saobraćaj se preusmerava u dve saobraćajne trake-zaustavnu iz pravca Niša i asfaltirano proširenje zaustavne trake, koje se iskoristi za saobraćaj.

Na aplatnim stanicama nema zadržavanja vozila, a prema informacijama Uprave granične policije u 17.05 časova na graničnom prelazu Gradina, na izlazu u zemlju, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta.

BONUS VIDEO - SNEG U BEOGRADU: Formiran beli pokrivač u glavnom gradu

Pogledajte više