MILUTIN MRKONJIĆ OBOŽAVAO SESTRINU DECU: Uvek je bio odan porodici, Ana Bekuta žalila zbog jedne stvari

Novosti online

27. 11. 2021. u 22:54

POLITIČAR Milutin Mrkonjić preminuo je danas u Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje" u 79. godini života.

Foto: N. Fifić/Jutjub/Svetski Radio

Milutin Mrkonjić je bio u skladnoj ljubavnoj vezi sa pevačicom Anom Bekutom, dok je zakonski i dalje bio u braku sa suprugom Draganom Dašom Mrkonjić. Ni sa jednom on nije imao dece.

On je voleo da provodi vreme sa sestrinom decom, ali i sa unucima Ane Bekute.

- Uvek sam bio odan porodici. Volim sestrinu decu, a sa Aninom porodicom sam kao najrođeniji rod. Poznato je i da sam sa suprugom Draganom u odličnim odnosima iako odavno ne živimo zajedno. Čujemo se gotovo svakodnevno i pomažem koliko mogu - govorio je jednom prilikom popularni Mrka.

Ana Bekuta je sa druge strane rekla pre godinu dana da joj je žao što nema dete sa Mrkonjićem.

- Žao mi je što nemam dete sa Milutinom. Volela bih da smo se ranije sreli i da imamo potomstvo. On bi bio divan otac sigurna sam u to. Život nas je spojio malo kasno za te stvari, ali tu su moji unuci koji su nam to nadomestili. Često pričamo on i ja o tome kako bi nam se zvalo dete, da li bismo voleli više dečaka ili devojčicu... Volimo da maštamo jer naša ljubav je zaista jaka - otkrila je Ana.

Bekuta ima sina Igora, kojeg je rodila sa 17 godina u vanbračnoj vezi, a potom ga dala u Dom za nezbrinutu decu. Svakog vikenda putovala je da vidi sina i posle nekoliko meseci agonije zdrav razum je konačno pobedio i sin je ponovo bio sa njom. O ovom teškom životnom razdoblju pevačica je progovorila tek posle 40 godina.

Pogledajte više