POUZDANI I VERNI ČITAOCIMA: Čestitke "Novostima" za 68. rođendan

V. N.

19. 10. 2021. u 09:55

Redakciji "Večernjih novosti" ovih dana neprestano stižu čestitke povodom 68. godišnjice izlaženja. Evo nekoliko karakterističnih poruka.

Arhiva

JASMINA VASOVIĆ, predsednica Vrhovnog kasacionog suda

VERNI SVOJOJ TRADICIJI

DNEVNI list "Večernje novosti", pre svega, nepristrasno i tačno informiše čitaoce o važnim događajima u Srbiji i regionu, u svemu istovremeno održavajući vernost profesionalnim standardima i vrednostima. Uverena sam da ćete i u budućnosti ostati dostojni svoje tradicije i dosledni objektivnom informisanju. Čestitam vam rođendan i želim uspeh u daljem radu i poslovanju.


* * * * * * * * *

PETAR PETKOVIĆ, direktor Kancelarije za KiM

TRAJANjE JE POKAZATELj KVALITETA

DUŽE od šest decenija "Večernje novosti" su svojevrsna institucija srpskog novinarstva, list koji svakodnevno objektivno i profesionalno izveštava o domaćim i svetskim političkim događanjima, ali i o sudbinama običnih građana, njihovim podvizima, problemima i izazovima. Vaše trajanje je najbolji pokazatelj i garant kvaliteta, a tiraž dokazuje da ste omiljeni među čitaocima i da ste dnevne novine kojima se veruje.Pravovremenim i objektivnim izveštavanjem o događajima na KiM i problemima sa kojima se srpski narod i naša država suočavaju u južnoj pokrajini, ali i podršci države Srbije našem narodu, pokazujete odgovornost i svest o značaju ove teme i u tome ćete uvek moći da računate na moju i podršku Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

Želim vam da i u narednim godinama budete moderne dnevne novine, ali i čuvari tradicionalnih vrednosti naše države i našeg naroda, da ostanete verni istini i vašim čitaocima, a oni će vam, kao i do sada, uzvratiti poverenjem i visokim tiražom.


* * * * * * * * *

MILAN OBUĆINA, generalni sekretar jsd Partizan

JEDNOSTAVNOST PO MERI ČOVEKA

DECENIJAMA odolevajući izazovima u različitim okolnostima, ostajući privrženi visokom profesionalizmu u negovanju objektivnog informisanja, negujući jednostavnost po meri čoveka, "Večernje novosti" su postale ugledno, omiljeno, tradicionalno glasilo mnogih generacija čitalaca.

* * * * * * * * *

Vladimir Gudurić, direktor "Štamparije Borba"

SREĆNO U DALjEM RADU

ČESTITAMO vam godišnjicu "Večernjih novosti" i želimo vam mnogo uspeha u daljem radu. Srećno!
                       Vladimir Guduruć i radnici "Štamparije Borba" a. d.

Pogledajte više