OBLJUBIO MALOLETNIKA?! U Nikšiću uhapšen R.L. (62)

M. S.

25. 04. 2021. u 17:25

SLUŽBENICI Centra bezbednosti Nikšić su brzo reagovali i lišili slobode R.L. (62) zbog sumnje da je izvršila krivično delo nedozvoljene polne radnje koje je izvršio na štetu maloletnika, saopštila je Uprava policije Crne Gore.

Foto: Depositphotos

Prema policijskom saopštenju u subotu oko 23 sata policiji je otac maloletnog dečaka prijavio da je R.L. fizički napao njegovog sina i nanio mu povrede aluminijskom šipkom u predelu glave.

- Policija je brzo reagovala i odmah u službene prostorije dovela R.L. od kojeg su prikupljena obaveštenja. Takođe, obaveštenja su prikupljena i od maloletnika. Oštećenom maloletniku je ukazana lekarska pomoć i njemu su konstatovane lake telesne povrede. Kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje da je R.L. u svojoj porodičnoj kući nakon fizičkog napada izvršio krivično delo nedozvoljene polne radnje na štetu maloletnika. O događaju je obavešten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću koji je naložio da se R.L. (62) iz Nikšića liši slobode zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio navedeno krivično delo, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.

Pogledajte više