PAS JE SVE VREME BIO SA NJOM: Kjara ispričala da je zahvaljujući ljubimcu preživela, sada ga zabrinuti vlasnici traže (FOTO)

Novosti online 14. 04. 2021. u 01:01

VEST da je osmogodišnja devojčica Kjara, koja je sinoć nestala na području Kotora, nađena živa i zdrava, obradovala je ne samo komšije koje su se aktivno uključile u potragu, već i čitav region.

Foto: Društvene mreže

Nakon što se priča srećno završila i devojčica je pronađena, ona je objasnila tati šta se dogodilo i kako je preživela noć u šumi, a njenu priču je na društvenim mrežama objavila Kjarina vaspitačica koja je bila aktivna u potrazi za malenom.

Kjara je tati ispričala da je pas Šarlota bio stalno sa njom.

- Pas je stalno bio sa Kjarom. Kada su se umorili pas je iskopao rupu za devojčicu da se sakrije i legne ispred nje da joj da toplinu. Pošto je bio izboden trnjem, Kjara je izvadila svaki trn, dok je on njoj lizao joj ruke da ih ugreje. Na kraju je stavila glavu na njegova leđa i zaspala - piše u objavi Kjarine vaspitačice.

Prema njenim rečima, Kjara i verni pas su ujutru nastavili put ka zvucima automobila. Kada ih je vojska videla i krenula sa njima, pas se uplašio i pobegao.

 

Na društvenim mrežama se šire objave sa fotografijama hrabrog psa kog zabrinuti vlasnici i dalje traže.

Ukoliko primetite negde psa sa fotografije, molimo vas da javite zabrinutim vlasnicima.

Pogledajte više