BARANIN UKRAO SUGRAĐANINU 40.000 EVRA: Saznao da kupuju nekretninu, pa ga sačekao ispred notarske kancelarije

B.Dabić

17. 02. 2021. u 15:45

BARANIN Žarko B. (39), osumnjičen za krivično delo teška krađa, naći će se optuženičkoj klupi u redovnom sudskom postupku.

FOTO: Depositphotos

Sumnja se da je on otuđio 40.000 evra od sugrađnanina koji je nameravao kupiti nekretninu, ispred jedne notarske kancalarije u Baru.

Policija je uhapsila osumnjičenog koji je priveden nadležnom tužiocu.

- Barska policija intenzivno radi na rasvetljavanju krivičnih dela iz prethodnog perioda. Preduzimajući aktivnosti iz svoje nadležnosti policijski službenici Centra bezbednosti Bar su došli do sumnje da je 19. novembra 2020. godine krivično delo teška krađa na štetu jednog fizičkog lica iz Bara izvršio Ž.B. (39). Sumnja se da je Ž.B., raspolažući podatkom da oštećeni kritičnog dana ima nameru da sklopi notarski ugovor o kupoprodaji nepokretnosti i da je u posedu 40.000 evra, došao maskiran sa kačketom i maskom na licu u neposrednoj blizini notarske kancelarije, te je oštećenom, dok je stajao ispred kancelarije, prišao sa leđa i sa ramena otuđio torbicu sa novcem, nakon čega se udaljio sa lica mesta, navodi se u saopštenju Uprave policije.

"Novosti" saznaju da novac još nije vraćen osobi od koje je ukraden.

Inače, Žarko B. se vodi u policijskim evidencijama kao lice koje je i ranije izvršilo slična krivična dela.

Pogledajte više