KOALICIJA "ZA BUDUĆNOST CRNE GORE": Sve što su poručili mladi naše koalicije je – istina

M. D.

21. 08. 2020. u 15:32

UPRAVA policije, privođenjem omladine koalicije „Za budućnost Crne Gore“ u Pljevljima, Danilovgradu i drugim gradovima, pokazuje da je puki instrument u rukama kriminalnog režima, saopštili su iz Koalicije „Za budućnost Crne Gore“.

Foto: Koalicija "Za budućnost Crne Gore"

 -Takvi se i ne mogu nazvati policajcima, jer su odlučili da budu protiv naroda, a da ponizno služe jednom čoveku, kazali su iz  ove Koalicije.

Oni su pitali čime je to ugrožen predsednik DPS kada se skandira ,,Ne damo svetinje“ ili ako je na FB napisan neki status.

- A, između ostalog, sve što je rečeno i napisano je -istina, što i jeste problem za njega koji je majstor podela, pljačke i prevara. Istina je najjače oružje koalicije Za budućnost CG u borbi protiv kriminala, izdaje, laži. Tačno je – ne damo svetinje, tačno je da će koalicija Za budućnost CG i ostali iz opozicije pobediti 30. avgusta, da će Crna Gora postati pravna država i da će kriminalci, uništitelji i pljačkaši odgovarati za sve što su radili 30 godina„- kazali su iz Koalicije „Za budućnost Crne Gore“.

Prema njihovim rečima, Milo Đukanović će morati da se navikava na nove okolnosti kada uskoro ode sa vlasti i kada on i saradnici iz dvorske kamarile budu odgovarali za nezakonitosti koje su počinili. Naša omladina mu je samo pokazala da se glas istine i slobode ne može sputati i zavezati.

- Takođe, oni u policiji i tužilaštvu, koji su odlučili da do kraja služe odlazećoj vlasti i nezakonito privode građane zbog skandiranja, FB statusa ili nošenja trobojke, pokušavajući tako da nekoga uplaše, treba da znaju da se niko ne plaši, i da će im se to vrlo brzo vratiti kao bumerang. Jer dolazi vreme vladavine prava- i istine- zaključili su iz Koalicije „Za budućnost Crne Gore“.

Podsećanja radi omladina Koalicije „ZA BUDUĆNOST CRNE GORE“ privedena je u četvrtak u Pljevljima zbog skandiranja „NE DAMO SVETINjE“, dok su Milo i njegove partiske kolege šetali ulicama Pljevalja.

Pogledajte više