KRALI PO PLAŽI? Hapšenje u Baru

B. D.

07. 08. 2020. u 16:20

TUŽILAČKO zadržavanje do 72 sata određeno je D.M. (34) iz Podgorice i F.R (35) iz Cetinja zbog sumnje da su izvršili pet krivičnih dela za 15 dana, u Baru i na plažama barske rivijere.

Foto Depositphotos

Barska policija je, radeći na rasvetljavanju krivičnih dela iz oblasti imovinskog kriminaliteta koja su počinjena na području ovog grada i gradskih plaža, identifikovala lica koje je tokom jula počinilo dva razbojništva, razbojničku krađu i dve krađe na štetu više turista i građana Bara.

Krivična dela su počinjena u periodu od 15. jula do 1. avgusta. Zbog sumnje da je izvršio navedena dela uhapšen je D.M. (34) iz Podgorice. Na zahtev barske policije, policija je na Cetinju lišila slobode F.R. (35)  zbog sumnje da je bio saučesnik u krivično D.M. (34) iz Podgorice, navodi se u saopštenju Uprave policije. 

Na osnovu kriminalističke obrade policija je došla do sumnje da je ovo D.M. počinilo i jedno razbojništvo na teritoriji Podgorice o čemu su obavešteni pripadnici Centra bezbednosti Podgorica radi daljih aktivnosti.

Pogledajte više