REŽIM PODMEĆE LAŽNE VESTI: Demokratski front demantovao glasine da je Andrija Mandić zaražen koronom

V.K.

26. 07. 2020. u 15:08

U VIŠE prorežimskih medija objavljene su lažne vesti kako je predsedniku Nove srpske demokratije i jednom od lidera Demokratskog fronta Andriji Mandiću određena samoizolacija po povratku iz Republike Srpske.

Andrija Mandić

Još jedna lažna vest koja se uz to potura jeste da je Andrija Mandić bio u Srbiji, što još jedna notorna neistina. CDM i drugi mediji objavili su i negativan test na korona virus koji je Mandić uradio u Trebinju i koji je priložio na graničnom prelazu policiji i sanitetskoj službi. Neko bi u normalnoj državi odgovarao za zloupotrebu toga urednog medicinskog nalaza iz granične sanitetske službe i njegovog dospeća u medije.

Da Agencija za zaštitu ličnih podataka zaista postoji i da istinski radi svoj posao ona bi reagovala promptno na ovakvu zloupotrebu medicinskog nalaza Mandića. Što se samog nalaza tiče on pokazuje da Andrija Mandić nema koronu, ali da ima ono što bi svaki stanovnik na svetu poželio, antitela koja ga čine otpornim na ovaj virus koji je uveo svet u totalni haos. Upravo najveći svetski stručnjaci na planeti rade na pronalasku vakcine kako bi svaki ljudsko biće raspolagalo antitelima koja ih brane od virusa Korone, navodi se u saopštenju Demokratskog ftonta.

Ističu, da koliko se režim plaši Fronta i Mandića najbolji je pokazatelj da pribegavaju ovakvoj zloupotrebi njegovog testa kao i lažima da je bio u Srbiji i da mu je određena samoizolacija.

- Dobra stvar u ovom pokušaju diskreditacije Mandića od strane režimskih medija jeste u tome što svi oni koji se u toku predizborne kampanje budu susretali sa njim, sada mogu biti sigurni da im on ne može preneti i da od njega ne mogu dobiti virus koji hara svetom.


 

Andrija Mandić je, kao pravoslavni hrišćanin, prvo zahvalan Bogu što njegov organizam sadrži antitela koja ga štite od korone.Sigurni smo da će od 31. avgusta, sva Crna Gora imati antitela koja će je štititi od krađe, korupcije, kriminala i lopovluka DPS-a i Mila Đukanovića, poručuju iz DF-a.

Pogledajte više