POLICIJA CRNE GORE TRAŽI POMOĆ: Ovo je ženska osoba koja se sumnjiči da je učestvovala u akciji kopanja tunela do depoa (FOTO)

Novosti online 21. 09. 2023. u 22:29

V.D. direktora uprave policije Nikola Terzić saopštio je večeras na "TV Vijesti" ko su identifikovani osumnjičeni da su kopali tunel ispod zgrade podgoričkog Višeg suda koji vodi do depoa.

Foto: screenshot/TV Vijesti

Kazao je da su četiri lica identifikovana kao osumnjičena i da su državljani Srbije, dodajući da su dva lica još uvek neidentifikovana.

Portal CdM prvi je objavio da crnogorska policija poseduje fotografije ženske osobe koja je ulazila u stan, kao i da će javnost biti pozvana da pomogne i podrži njenu identifikaciju.

Foto: screenshot/TV Vijesti

- Krivičnom prijavom koju će podneti UP biće obuhvaćeno šest lica: M.M. (1970), J.D. (1993), M.V. (1991), V.E. (1991) svi državljani Srbije. Ovom krivičnom prijavom biće obuhvaćena i dva NN lica, gde još uvek prikupljamo određene dokaze ali mislim vrlo brzo da ćemo imati identitet i ta dva lica. Jedno od njih je lice sa falš lične karte - rekao je Terzić koji je skrinšot lične karte dostavio Televiziji Vijesti.

Zamolio je građane ukoliko imaju informaciju o ovoj ženskoj osobi da obaveste policiju.

- Sada očekujem pomoć građana u smislu davanja informacije službenicima policije ukoliko znaju ime i prezime ove ženske osobe. Ova ženska osoba jeste lice sa fotografije ali nisu njenu podaci. To je lažni dokument, ali je fotografija, na osnovu saslušanih lica u istrazi, potvrđeno da je to identična fotografija. Ova ženska osoba je jedno od lica koja je učestvovala u ovim kriminalnim aktivnostima - istakao je Terzić.

Vlada Crne Gore

U komunikaciji sa svedokom, izjava ove ženske osobe nije bila jasna i ukazivalo je da je lice iz Srbije ili Bosne i Hercegovine. Akcenat kojim je govorila nije bio crnogorski.

(cdm.me)

BONUS VIDEO: AKCIJA ARMAGEDON, UHAPŠENI PEDOFILI: Mamili decu preko Fejsbuka i Instagrama, zaplenjeni računari

Pogledajte više