KOD MILANA KNEŽEVIĆA I PSI PO POLITIČKOJ LINIJI: Ruske rase u većini, a jedan mali Nemac brani evrointegracije (VIDEO)

S.S.R.

12. 06. 2023. u 17:46

Predsednik DNP Milan Knežević, karakterističan po zanimljivim obraćanjima glasačima, ali i neistomišljenicima pokazao je na društvenoj mreži Instagram svoja četiri psa, a to koje su rase i kako se zovu ima veze sa politikom.

Instagram

Ne krije da voli Rusiju, pa u Zeti u dvorištu ima Tedija crnog ruskog terijera, Staljinove rase koja je ukrštana po njegovim zahtevima. To je bio vojni pas u SSSR. Osim Tedija, tu je i Magnum, kavkaski ovčar.

- Ruske rase, ali tu je i jedan nemački, pa ne mogu da me optuže da sam protiv evrointegracija - kaže Knežević u videu dok pokazuje pse. 

U pitanju je nemački patuljasti šnaucer kojem je dao ime Edi, po liku koji se pojavljivao u optužnici protiv Milan Kneževića za izmišljeni državni udar, a tu je bio i jedan izmišljeni svedok po imenu Edi Šišmakov. Psa je kupio majci kao poklon kada je otišla u penziju.

Ima i šar planinca Agaton, za koga je rekao da je dresiran da bude pitom, ali za par dana nove dresure bio bi brlo agresivan, pa ne preporučuje nikome da ga "proba".

Pogledajte više