ZAŠTO JE MILATOVIĆ DOSTOJAN FUNKCIJE PREDSEDNIKA CG Knežević objasnio krucijalnu razliku između Mila i Jakova

Novosti online

29. 03. 2023. u 14:20

DUŠKO Knežević, predsednik Atlas grupe i Univerziteta Mediteran, poručio je da je kandidat Pokreta Evropa sad Jakov Milatović predsednik za evropsku perspektivu Crne Gore.

Foto: Tanjug

„Građani Crne Gore, na pragu smo potpune slobode. Nužno je samo da u nedelju masovno izađete na birališta i – zaokružite broj 2. Svojim glasom za Jakova Milatovića kao budućeg predsednika, promovisaćete evropsku budućnost naše Crne Gore! Time ćete prevaziđenog i brojnim aferama iskompromitovanog Mila Đukanovića poslati u prošlost.
Zašto je Jakov Milatović dostojan funkcije predsednika Crne Gore?

Crnoj Gori, ekonomski razorenoj i podelama raspolućenoj, u režiji odlazećeg predsednika, potreban je pristojan i skroman mladi čovek, intelektualac visokog ranga, kao što je Jakov Milatović. Naoružan znanjem i obrazovanjem sticanim na najprestižnijim univerzitetima u svetu, vaspitavan u tradicionalnoj crnogorskoj porodici, potvrđen i kao porodičan čovek, sa konkretnim rezultatima u ulozi nestranačkog ministra za ekonomski razvoj, zaslužio je poverenje građana koji u njemu vide evropsku perspektivu Crne Gore.

Upamćen je kao student generacije na Ekonomskom fakultetu u Podgorici, sa prosečnom ocenom 10! Za razliku od svog protivkandidata Mila Đukanovića, koji je na istom fakultetu bio jedan od najlošijih studenata i za koga je, po svedočenju jednog od profesora, urgiralo ‘pola Komiteta’ da na ispitu dobije šesticu!?

Pogledajte više