SPAJIĆ MOŽE DA GLASA TAMO GDE IMA PRAVO, NE U CRNOJ GORI: Medojević oštro protiv predsedničke kandidature lidera "Evropa sad"

Marija Stevanović 17. 02. 2023. u 09:53

LAŽIMA lažnog predsedničkog kandidata nema kraja. Ovo je napisao lider Pokreta za promene Nebojša Medojević, povodom haosa koji je najavom predsedničke kandidature izazvao lider pokreta "Evropa sad" Milojko Spajić.

Foto: RTCG

- Ne samo da je Pinokio živeo u Srbiji, već ima srpsko državljanstvo, prebivalište u Topalovićevoj 4/7 na Zvezdari, stan od milion evra u Hercegovačkoj 13a u Beogradu na vodi. Pinokio ima i biračko pravo i glasa u Beogradu, na biračkom mestu 29, VRTIĆ “DUGA” 2, ulica Subotička 2, na Zvezdari u Beogradu - piše Medojević.

Foto: RTCG

Tvrdi da se strani državljanin, sa prebivalištem u stranoj državi, koji ima biračko pravo i glasa u drugoj državi i koji bi mogao da se kandiduje za političke funkcije u drugoj državi, ne može kandidovati za državne funkcije u Crnoj Gori.
 
- Osim njega, u saznanju sam da prebivalište, stan, državljanstvo i biračko pravo ima i njegov najbliži prijatelj i partner Janko Odović, ali još istražujem podatke. Fina neka družina - Alan Ford na crnogorski način - napisao je Medojević.
 
 

BONUS VIDEO: NIKŠIĆ ISPRAĆA ĐEDOVOG POJCA - Sahrana Vladimira Jaramaza, mitropolit Joanikije služi opelo

Pogledajte više