"STRANE GAZDE TRAŽE NOVE SLUGE": Nebojša Medojević o krahu vladavine DPS

V.K. 16. 01. 2023. u 17:47

JEDAN od lidera DF-a Nebojša Medojević kategoričan je da "posle kraha DPS-a strane gazde traže nove sluge"

Foto DF

On poručuje da je u rukama građana sudbina države i naroda, odnosno da odgovor kakva će biti budućnost Crne Gore treba da daju građani na izborima.

- Posle kraha DPS-a, strane gazde traže nove sluge. Ponuda je ista kao Đukanoviću i Bulatoviću 1997. godine - izdajte sopstvenu zemlju, postanite sluge stranog interesa, odreknite se svojih korena, tradicije i sistema vrednosti i nastavite slobodno da pljačkate svoju zemlju, švercujte cigare i drogu. Đukanović je prihvatio, Bulatović odbio. Jedan će ostati u istoriji zapisan kao častan čovek i patriota, a drugi kao izdajnik i lopov - poručio je Medojević.

Kako kaže, o toj “pogodbi sa đavolom” sve je već svedočio bivši ambasador SAD Vilijem Montgomeri.

- Strane službe formiraju, a domaća duvanska mafija finansira, a Đilasov koncern "Vijesti" promovišu. Svi su tu, kao nekada. Srećna Nova 1998. Da je večan kriminal, šverc i izdaja. Sve je u rukama građana. Oni će odlučiti da li žele slobodu, suverenost, demokratiju ili kriminal, korupciju, služenje tuđim interesima, siromaštvo i bedu. Da li želite svoju državu ili koloniju? Ponuda na poltičkom tržištu je sada jasna kao dan. Nema nikakvih dilema. Patriote i suverenisti protiv sluga, kriminala i šverca - poručio je Medojević.

Pogledajte više