ABAZOVIĆ O OSTAVCI MAROVIĆEVE: Postoji "plan "B" za svaku stvar

Tanjug

25. 11. 2022. u 14:04

PREMIJER crnogorske vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović rekao je danas da nema "značajniji komentar" povodom ostavke Jovane Marović na funkcije potpredsednice vlade, ministarke evropskog razvoja i potpredsednice Građanskog pokreta URA.

Foto: Tviter printskrin/Dr Dritan Abazovic

"URA baštini svoje principe, nismo tu da štitimo principe nekih drugih", kazao je Abazović novinarima nakon posete hidroelektrani Perućica.

Odgovarajući na pitanje novinara, kazao je da nema informacije da li će, eventualno, još neko od ministara podneti ostavku, niti ga je, kako je naveo, neko o tome obavestio.

Ocenio je da postoji plan Demokratske partije socijalista (DPS) kako da omasove aktuelne proteste i da im se priključe partije koje to nisu učinile dosad.

"Ko želi da se priključi, neka izvoli. Ništa vladu neće poremetiti, možda će napraviti i neku uslugu, jer ćemo neke stvari, koje sada kaskaju, jer nemaju svi istu energiju i motivaciju, možda i ubrzati. Postoji ''plan B'' za svaku stvar, ne mislim da će to uticati na kvalitet rada", kazao je premijer, prenele su podgoričke Vijesti.

Pogledajte više