REAGOVAO DF: Osuda proterivanja vlasnika TV Adria

V.K. 20. 10. 2022. u 20:38

DEMOKRATSKI front osudio je današnje proterivanje biznismena i vlasnika TV Adria Bratislava Stoiljkovića.

V. K.

Iz DF su ocienili da neko u Crnoj Gori želi "da nas vrati u vreme diskriminacije i širenja mržnje prema svemu što je srpsko ili dolazi iz Srbije".

– DF osuđuje novo maltretiranje državljana Srbije od strane crnogorske vlasti.  Poslednji se na meti našao Bratislav Stojiljković, vlasnik TV Adrije i radio Jadrana, i osoba koja investira u Crnu Goru. Dakle, i pored zaklinjanja u slobodu medija ovdašnji ekstremisti i dalje jedino razmišljaju o sprovođenju politike netrpeljivosti, a to svakako nećemo dozvoliti. Ovo je ujedno i atak na uspešne ljude koji investiraju u Crnu Goru i zapošljavaju veliki broj naših građana – saopšteno je iz DF-a.

U ovom političkom savezu pretpostavljaju da je i današnji sramni čin ,,nasleđe” poznatih antisrba Sava Kentere i Ranka Krivokapica, stoga očekuju od premijera Dritana Abazovića da odmah zaustavi ovo ničim izazvano maltretiranje građana Srbije.

– Ovaj ekstremizam nam govori da bivši režim moramo slomiti do kraja kako bi Crna Gora najzad postala slobodna država otvorena za sve. Zato pozivamo građane da na lokalnim izborima 23. oktobra glasaju za liste Demokratskog fronta sirom Crne Gore, kako bi se najzad zaustavio ovaj ekstremizam i mržnja koju plasiraju DPS i sateliti – zaključuju iz DF-a.

BONUS VIDEO - TRI DEČAKA OSTALA BEZ RODITELjA: U Batočini, ispred kuće, nastradao samohrani otac Saša Kostadinović

Pogledajte više