NAPAO DVOJICU POLICAJACA: Bjelopoljcu u Baru stavljene lisice na ruke

B.Dabić

04. 10. 2022. u 15:12

LISICE na ruke policija je stavila Bjelopoljcu M. Z. koji je tokom saobraćajne kontrole odbio da se podvrgne alkotestiranju, te verbalno napao dva policijska službenika, nakon čega jednog od njih i fizički, nanoseći mu tom prilikom lakše telesne povrede.

Foto: Tviter Uprva policije Crne Gore

 Bjelopoljcu se stavlja na teret krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene radnje. Svađa i napad na policajce dogodio se dok su u vozilu bili njegova supruga i troje maloletne dece.

- Napad na službeno lice u vršenju službene radnje je krivično delo koje se na teret stavlja M. Z. (30) iz Bijelog Polja, stalno nastanjenom u Baru, koji je, kako se sumnja, 2. oktobra oko 2.30 časova zaustavljen kao učesnik u saobraćaju od strane saobraćajne patrole radi kontrole, naveli su iz Uprave policije dodajući da je nadležni tužilac  upoznat sa događajem te je da je naložio da se M. Z. liši slobode.

Nezvanično, Novostima je potvrđeno da je bio u alkoholisanom stanju. Dežurni tužilac Osnovnog državnog tužilaštva je M. Z. odredio zadržavanje do 72 sata. On će biti priveden sudiji za istragu Osnovnog suda u Baru uz predlog za određivanje pritvora.

BONUS VIDEO:

Kuća u kojoj je izbio požar i u kojoj je tragično nastradalo dvogodišnje dete u Bačkom Petrovcu

Pogledajte više