PRETIO RADNICI PIŠTOLJEM I ODNEO NOVAC: Pljevljak uhapšen zbog razbojništva

M. D. 31. 07. 2022. u 21:00

PLjEVALjSKA policija uhapsila je Pljevljaka M.J. zbog sumnje da je, u subotu veče oko 21 čas, pod pretnjom pištoljem oteo novac od radnice iz trgovinskog objekta i mestu Odžak, kod Pljevalja.

M.Drobnjak

Sumnja se da je M.J, koji je od ranije poznato policiji, zbog sličnih krivičnih dela, u subotu oko 21 čas, u naselju Odžak ušlo u jedan trgovinski objekat, koji se nalazi odmah pored magistralnog puta.

Uz pretnju pištoljem radnicu nateralo da mu preda novac od pazara u iznosu od oko 200 eura. Nakon otimanja novca lice je napustilo prodavnicu i udaljilo se u nepoznatom pravcu.

-Odmah po prijavi službenici Centra bezbednosti Pljevlja su preduzeli detaljne operativne radnje iz svoje nadležnosti i u veoma kratkom roku identifikovali izvršioca. Utvrđeno je da se radi o M.J. iz Pljevalja. Nakon hapšenja policijski službenici pronašli su skriveno vozilo izvršioca gde su kasnijim pregledom u vozilu pronašli otuđeni novac i druge predmete koji se dovode u vezu sa ovim krivičnim delom. Osumnjičeni M.J. je lišen slobode zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo i biće priveden nadleznom tužiocu - naveli su iz policije.

Pogledajte više