"U SVOJU STRANKU MOŽE POZVATI JEDINO KONJEVIĆA I DRAGINJU": Poslanica Božović o osnivanju partije Zdravka Krivokapića

V. K.

01. 07. 2022. u 18:48

RADI se o grupi avanturista koji su u politiku ušli baš preko leđa Demokratskog fronta da bi danas saopštavali kako DF ne može biti njihov partner. Upravo su glasači DF-a Spajića, Milatovića i Krivokapića izvukli iz anonimnosti.

Foto: DF

Ovako je poslanica DF Jelena Božović prokomentarisala najavu formiranja partija bivših ministara Milojka Spajića i Jakova Milatovića, odnosno doskorašnjeg crnogorskog premijera Zdravka Krivokapića.

- Logična je mržnja ove trojice prema DF jer su Spajić, Milatović i Zdravko Krivokapić do 30. avgusta glasali DPS, a onda su koristili svoje učešće u Vladi da bi obmanuli pre svega srpski narod. Nesu potpisali Temeljni ugovor, čime su prevarili SPC, nije održan popis stanovništva, tačnije nisu radili ništa što je obećano ljudima koji su 2020. godine srušili režim Mila Đukanovića i koji su na litijama odbranili svetinje, obrazlaže Božović i ističe da su nakon svega, ostali samo pioni NATO pakta tako da će podršku za svoje političko delovanje moći da pronađu jedino među svojim istomišljenicima, a to su glasači DPS, SD, SDP, komitama i slično, jer teško da mogu na drugoj strani naći glasače, pošto nije lako prihvatiti politički salto mortale koji je išao od navodne podrške SPC, a završio u krilu NATO saveza. 

Božović ističe da je Zdravko Krivokapić od Srbina pre 30. avgusta odmah nakon izbora postao 200 posto Crnogorac, a sada i javno napada episkope Srpske pravoslavne crkve!  

- Podsetiću da je odmah nakon izbora 30. avgusta nosio cveće Draginji Vuksanović Stanković koja je srpski narod u Crnoj Gori nazvala posrbicama. Zdravko Krivokapić u svoju stranku sada može da pozove i Raška Konjevića za kog je javno u Skupštini rekao da bi voleo da bude poslanik u stranci koju bi osnovao. 

Trojka Krivokapić, Spajić, Milatović je izdala sve tekovine pobede od 30. avgusta i prvi parlamentarni izbori na kojima budu učestvovali biće njihovo suočavanje sa surovom istinom koja se zove cenzus. Kako su došli na političku scenu, tako će i da nestanu, uverena je Božović.

BONUS VIDEO: U LAŽI SU KRATKE NOGE - Draginja tvrdi da je "pravoslavna Crnogorka", dokumenta je demantuju

Pogledajte više