ODRŽAN SASTANAK PROŠIRENOG ODBORA DF-a: Knežević - "Berane će i ovoga puta odvojiti žito od kukolja

Novosti onlajn

21. 02. 2022. u 18:58

U BERANAMA je održan sastanak proširenog odbora Demokratske Narodne Partije kojem je pored opštinskog odbora te stranke prisustvovao i predsednik te stranke Milan Knežević, kao i poslanik u Skupštini Crne Gore Milun Zogović.

Foto: "Novosti"

Tokom odbora predstavljeni su novi članovi, a kompletane odbor je upoznat sa trenutnom političkom situacijom u gradu i državi.

Milan Knežević je upoznao direkto sve članove odbora sa trenutnom situacijom u zemlji i pozvao sve članove da daju svoje sugestije.

Uz kratak osvrt o predhodnom periodu i sukobu Zdravka Krivokapića i Dritana Abazović i nemoći tužilaštva da se dođe do konkretih rešenja u vezi šverca kokaina i cigareta, Milan Knežević je detaljno objasnio svojim članovima kako se celo društvo u Crnoj Gori našlo u ovakvom položaju.

- Mi nemamo nikakav dogovor i ne ohrabrujemo ih da budu dio vlasti sa DPS-om. Ako nema dogovora unutar 41 poslanika onda treba ići na tehničku ili koncentracionu vladu. Jer se sada stvara atmosfera da je Milo Đukanović sasvim mirno treba da ostane do 2023. godine kao najbolji pdredsednik. Daj Bože da se Dritan Abazović politički urazumi i mi ne možemo nikoga sprečiti da izda, pogotovo ako nije deo naše koalicije - rekao je Knežević.

Ako nakon izbora ostvare većinu, neka ulaze u koaliciju sa DPS-om, ali je, kaže on, trenutno neprihvatljivo da na talasima pobede od 30. avgusta i da iznevjere izbornu volju građana.

(In4s)

BONUS VIDEO:

ĐEDO SE VRATIO: Pano sa likom Amfilohija u Nikšiću

Pogledajte više