ODLOŽENO SUĐENJE SPASOJU TOMIĆU: Draginja Vuksanović Stanković se nije pojavila u nikšićkom Sudu

V.K. 14. 02. 2022. u 12:15

ROČIŠTE u nikšićkom Sudu za prekršaje po prijavi poslanice SDP Draginje Vuksanović Stanković protiv funkcionera Nove srpske demokratije Spasoja Tomića koje je trebalo danas da se održi odloženo je za 7. april.

foto: V. K.

Sporan je Tomićev komentar na Tviteru nakon što je Vuksanović Stanković primila treću dozu vakcine protiv virusa korona: „Draginja primila vakcinu, da i nju nešto ubode“. On je uz komentar podelio i fotografiju poslanice SDP sa vakcinalnog punkta.

- Kao što sam i pretpostavljao, poslanica Draginja Vuksanović Stanković nije smogla hrabrosti da se pojavi na današnjem suđenju, što svakako govori ko u ovom slučaju oseća krivicu. Ja sam u svoju odbranu izneo istinu i samo istinu, pobijajući navode i pokušaje medija pod kontrolom DPS-a i SDP-a da me kompromituju kao mizogena i seksistu što ja nikada nisam bio niti ću biti. Svakako, novo suđenje zakazano je za 7.april, pa se nadam da će poštovana poslanica do tada smoći hrabrosti da se pojavi, jer put za Nikšić je slobodan i prohodan bez leda i snega i zapaljenih guma kao na Belvederu. Svako dobro od Boga želim svima i dobro zdravlje i manje sekiracije - poručio je Tomić.

BONUS VIDEO:

NAROD SE VEĆ OKUPLjA: Večeras protest u Podgorici zbog prekrajanja izborne volje

Pogledajte više