DVE GODINE OD SRAMNOG ZAKONA PROTIV SPC U CRNOJ GORI Mandić poručio: "Svakog dana sam sve više ponosan na to što smo zajedno uradili"

V. K.

26. 12. 2021. u 14:31

JEDAN od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić, saopštio je da su prošle dve godine od izglasavanja “sramotnog i opasnog zakona protiv Srpske pravoslavne crkve u Skupštini.”

Foto: DF

- Poslanički klub DF-a se odlučno suprotstavio tome i pozvao narod da brani svetinje u svakom mestu u Crnoj Gori. Tražili smo da narod sledi naš primer i on se odazva - naglasio je Mandić.

Od te večeri, kako kaže, više ništa nije bilo isto.

- Sa ove vremenske distance, svakog dana sam sve više ponosan na to što smo zajedno uradili. Zahvaljujem se svim tadašnjim poslanicima kluba DF i svim građanima koji su te noći preplavili ulice gradova u CG, uporno braneći dobro od zla - napisao je na Tviteru Mandić i dodao da narod nije posustajao u borbi za svetinje upućujući zahvalnost svima koji su učestvovali Crnoj Gori, kao i u inostranstvu.

- Od tada do pada režima Mila Đukanovića, narod nije posustajao. Sve do konačne pobede nad diktaturom. Hvala svima, kao i onima van Crne Gore koji su sve vreme pružali nesebičnu podršku svojoj braći, zaključio je Mandić.

BONUS VIDEO: 

Milo Đukanović 30 godina vlasti DPS i bezbroj afera

Pogledajte više